Boğa Burcu Nisan 2022 Burç Yorumu

3.101
Boğa Burcu Nisan 2022 Burç Yorumu

1 – 19 Nisan 2022 tarihinde Satürn, Kuzey Ay Düğümleri İle kare açı oluşturacak. İşinizde giderek güçlendiğinizin farkına varacaksınız. Hedeflerinizden vazgeçmeniz gerekiyorsa bunları detaylı bir şekilde düşünmek isteyebilirsiniz.
çalışacaksınız.

30 Nisan 2022 tarihinde Boğa burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Dikkat çekebilir, çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz. Bir süredir kendinizi bunalmış hissediyorsanız bu durumun nelerden kaynaklandığını rahatlıkla tespit edebileceksiniz.

Yeni Ay ve Dolunay Boğa Burcunu Nasıl Etkileyecek

1 Nisan 2022 tarihinde Koç burcuna Yeni Ay gerçekleşecek. Geçmişte yaşamış olduğunuz kalp kırıklıkları veya üzüntüler tekrar ortaya çıkmaya başlayabilir. Bunlara çok fazla kafa yormamalı, kendinizi dinlendirmeye odaklanmalısınız.

16 Nisan 2022 tarihinde Terazi Burcunda Dolunay gerçekleşecek. Uzun zamandan beri üzerinde çalıştığınız bir proje var ise bunu tamamlanma aşamasına girebilirsiniz. Günlük işlerinize odaklanacak, yarım kalan işleri tamamlayacaksınız.

Boğa Burcu Nisan 2022 Aşk Yorumu

11 – 30 Nisan 2022 tarihinde Merkür, Boğa burcuna geçiş yapacak. İlişkinizdeki soru işaretlerine karşı düşünceleriniz yavaş yavaş netleşmeye başlayacak. Partnerinizin hayatını daha çok merak edebilir, onunla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

29 Nisan – 8 Ekim 2022 tarihinde Plüton retro hareketine başlayacak. İlişkide yapmak istediklerinizi gözden geçirecek ve bunları mümkün olduğunca aktifleştirmeye çalışacaksınız. Partnerinizle birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ise bu dönem içerisinde raslantı sayesinde hoşunuza giden bir kişiyle tanışabilirsiniz.

Boğa Burcu Nisan 2022 Aile ve İlişkiler

4 – 12 Nisan 2022 tarihinde Jüpiter, Kuzey Ay Düğümü ile Sekstil açı oluşturacak. Yeni insanlarla tanışacak, gruplarla bir araya gelmeye başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızdaki problemlere çözüm yolları bulabileceksiniz.

15 Nisan – 25 Mayıs 2022 tarihinde Mars, Balık burcuna geçiş yapacak. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisinde aktif bir rol alacaksınız. Ailenizle aranızda fevri davranışlar söz konusu olabilir.

5 Nisan 2022 tarihinde Venüs, Balık burcuna geçiş yapacak. Yakın bir arkadaşınıza elinizden geldiğince yardımcı olmak isteyeceksiniz. Daha duyarlı olacak, maddi anlamda da destekleyeceksiniz.

Boğa Burcu Nisan 2022 Para ve Kariyer

29 Nisan – 8 Mayıs 2022 tarihinde Jüpiter ve Plüton Sekstil açı oluşturacak. İş hayatınızdaki hedeflere ulaşmak için çevrenizden destek almak isteyebilirsiniz. Sizi destekleyen, yanınızda olan kişilerle projelerinizi tamamlamaya çalışacaksınız.

30 Nisan – 23 Mayıs 2022 tarihinde Merkür, İkizler burcuna geçiş yapacak. Finansal konularda kafanızı karıştıran durumlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayabilir. Yöneticilerinizle aranızı iyi tutmalı, iletişiminize dikkat etmelisiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.