Jawline Dolgusu ile Çene Bölgenizde Yılların İzlerini Silin

152
Jawline Dolgusu ile Çene Bölgenizde Yılların İzlerini Silin

Güzellik kavramı söz konusu olduğu zaman pek çok kişinin aklına ilk olarak dudak, göz gibi bölgeler geliyor. Ancak tam anlamıyla güzel ve genç bir görüntüye ulaşmak adına yüzün her bir noktasına gereken özeni göstermek gerekiyor. Özellikle de ünlülerin son dönemlerde gözdesi haline gelmiş olan jawline dolgusu şimdilerde Dr. Mustafa Karataş tarafından isteyen insanlara sunuluyor.

Yüzün alt bölgesi söz konusu olduğu zaman insanların büyük bir kısmı bu bölgeyi ister istemez göz ardı edebiliyor. Böyle olunca da yüzlerine ne kadar dikkat ediyor olurlarsa olsunlar fark etmez asla tam anlamıyla istedikleri sonuçları elde edememekten şikayetçi oluyorlar. Her ne kadar yüzün alt kısmı uzun bir zamandır estetik konusunda çalışma yapan isimlerin dikkatini çeken bir bölge olsa da burada ortaya çıkan sarkmanın giderilmesi adına dolgu enjeksiyonu yapmak o dönemlerde pek de mümkün değildi. Dolgu malzemelerinin kaldırma ve çekme kapasitesinin yeterli olmamasından dolayı bölgede işlem yapılmak isteniyor olsa da arzu edilen sonuçların elde edilmesi mümkün olmuyordu.

Jawline Dolgunun Etkileri

İlerleyen zaman ile beraber artık jawline dolgusu ile alakalı yapılmış olan araştırmaların çok daha olumlu sonuçları çıkmaya başladı. Böyle olunca da yalnızca ünlüler değil isteyen herkes çene kısmının daha genç ve etkileyici bir görünüme ulaşması adına bu dolgu işlemini tercih etmeye başladılar. Tabi ki işlem ile alakalı talebin artış göstermeye başlaması ile beraber artık çok fazla isim bu konuda çalışmalar yapmaya başladı. Lakin bu isimlerin her biri istenilen çene ve yüz yapısının ortaya çıkartılması konusunda ne yazık ki pek başarıl olamıyor. Dr. Mustafa Karataş ve ekibi tarafından gerçekleştirilmekte olan jawline dolgusu işlemi öncesinde gerekli olan detayların her birinin üzerinde özenle durulması ile beraber, etkilerin en iyi şekilde kısa sürede görülmesi mümkün hale gelmektedir.

Doğru detayların üzerinde durularak yapılacak olan jawline dolgusu işlemi ile beraber yüze V şekli verilmekte ve bu sayede de ortaya çok daha estetik bir yüz görünümü çıkartılmaktadır. Gıdı sorunu pek çok kişi için oldukça ciddi sorunlardan biri. Dikkatlice gerçekleştirilecek olan dolgu işlemi ile beraber yalnızca yüz, boyun ve gıdının arasındaki dengenin sağlanması ön plana çıkmıyor. Aynı zamanda gıdı sorunu da son derece başarılı bir şekilde ortadan kaldırılıyor. Küçük çene yapısı, birçok kişinin yüz yapısının uyumsuz hale gelmesine neden olabiliyor. İnsanlar da bu sorun karşısında cerrahi operasyona girmek istemedikleri için başka bir çözümleri olmadığını düşünebiliyorlar. Fakat jawline dolgusu ile beraber bu konuda hiç olmadığı kadar başarılı adımların atılması mümkün hale gelmektedir. Doğru bölgelere yapılacak olan dolgu işlemi sonucunda çene ucu belirginleşirken küçük çene sorunu ortadan kaldırılır ve çene hattı da yeniden şekillendirilir. Çene ucu oldukça sivri olmasından şikayet eden kişiler de doğru detaylar ile yapılacak olan işlemler ile beraber çok daha oval bir çene görüntüsüne ulaşmayı başaracaktır.

Jawline Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Günümüzde artık etkileyici bir çene yapısına sahip olmak, yüzün görünümünü çok daha güzel bir hale getirmeyi başarmaktadır. Fakat kimi zaman insanlar kozmetik ürünleri kullanarak bu sorunu gidermek istiyor olsalar da aradıkları sonuçları elde edemezler. Alanında uzman isimler tarafından yapılacak olan jawline dolgusu ile beraber ise bu konuda aradıkları sonuçları kolaylıkla bulmuş olurlar. Çene bölgesinde doğru noktalara yapılacak olan dolgu işlemi ile beraber çene bölgesinden şikayetçi olan insanlar, aradıkları başarılı sonuçları elde etmeyi başaracaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.