Başak Burcu 2023 Yıllık Yorum

5.246
Başak Burcu 2023 Yıllık Yorum

Geçen sene kurmuş olduğunuz ilişkiler 2023 yılında daha da derinleşecek, hem maddi hem de manevi anlamda kaynaklarınızı birleştireceksiniz. Partneriniz ile yeni bir iş kurma yolunda ilerleyebilirsiniz. İlişkilerinizde ruhsal iyileşme ve kişisel dönüşüm ortaya çıkmaya başlayacak. Son zamanlarda hayata karşı olan bakış açınızı değiştiren birçok olayla karşılaşmış olabilirsiniz.

Bu yıl beklenmedik gelişmeler sayesinde inançlarınızı ve görüşlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla daha çok bir arayabilir, farklı seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Günlük hayatınızda daha verimli ve düzenli olmaya çalışacaksınız. İş departmanınızı değiştirebilir, yarım kalan işlerinizi yoluna sokmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız giderek daha da belirginleşmeye başlayacak, karar vermeniz gereken durumlar karşınıza çıkacak.

Başak Burcu 2023 Aşk, Evlilik ve İlişkiler

İlişkilerinizi sağlam bir temele oturtmak isteyeceksiniz. Birlikteliğiniz var ise bu ilişkideki sorumluluklarınız giderek artacak ve ilişkinizde ciddi bir karar vermeniz gerekecek. İlişkiniz yok ise bu dönemde sizden farklı olan biriyle tanışabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yüzeysel gördüğünüz ilişkilerden uzaklaşacak, kalıcı ve ciddi bir ilişkiye adım atmak istediğinizin farkına varacaksınız. Bu yıl ilişkiler hakkında daha çok düşünebilir ve isteklerinizi sorgulayabilirsiniz. İçsel bir gelişim söz konusu olacağı için partnerinizin de hayatındaki problemlerine odaklanacaksınız. İlişkiye karşı bakış açınız değişecek, anlayışınız giderek yükselmeye başlayacak.

Son iki yıldır Kova burcunda olan Satürn 7 Mart 2023 tarihinde Balık burcuna geçecek, ilişkiler eviniz yani yedinci evinizde konumlanacak. Partnerinizle birlikte yeni kararlar alabilir, birlikte yaşamıyorsanız bunun üzerine düşünebilirsiniz. İlişkide sorunu olanlar, bu zamana kadar görmezden geldiğiniz durumların tekrar gün yüzüne çıktığına şahit olabilirsiniz. Gizli aşklar, aldatma ve güvensizlik gibi durumlar sizde büyük etki yaratabilir. Partnerinizle aynı pencereden bakmıyorsanız, bunun üzerine yeni kararlar alabilirsiniz.

Başak Burcu 2023 İş, Para ve Kariyer

İş hayatınızla ilgili durumlar ön plana çıkmaya başlayacak. Günlük hayatınızı daha verimli geçirebilmek için yeni bir düzen arayışı içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili sorunlar var ise bunlardan yorulduğunuzu fark edebilirsiniz. Daha verimli çalışmak, düzenli ve organize olmanız gerektiğinin farkına varacaksınız. Çalıştığınız sektörde maruz kaldığınız problemler yüzünden işiniz size giderek sıkıcı gelmeye başlayabilir. Yeteneklerinizi geliştirmeye çalışmak ve amaçlarınızı güçlendirmek size oldukça iyi gelmeye başlayacak.

Kendi işinizi yapmak istiyorsanız, bunun için bu dönem içerisinde harekete geçmeye çalışın. Sürüncemeye girmiş olan işler karşınıza çıkabilir, üzerinde çalıştığınız projeler zaman zaman durma noktasına gelebilir. Bugüne kadar yapmış olduğunuz işleri gözden geçirmeli, eksik gördüğünüz detayları tamamlamaya çalışmasınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ya da yöneticilerle aranızda anlaşmazlıklar var ise bunları minimuma indirmeye çalışacaksınız. Hedeflerinize ulaşmak bu yıl sizin için kolay olacak, fakat bunun için daha çok çalışmanız gerektiğini anlayacaksınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.