2016 Eşofman Modelleri

859
2016 Eşofman Modelleri

2016 Eşofman Modelleri

Hem bayanların hem de erkeklerin kullanabileceği farklı modeller olduğu gibi 2016 eşofman modelleri içinde unisex olarak kullanılan modeller de bulunuyor. Özellikle çiftlerin tercih ettiği takımlar oldukça şık ve şirin bir görüntü veriyor. Ancak siz kendi zevklerinize göre bir model arıyorsanız bu yılın çok sevilen çizgi desenli modellerini kullanabilirsiniz. Tasarlanan modellerde bayanların çok sevdiği taytlar yer alıyor. Tayt ve tunik takımlar kullanılabildiği gibi eşofman altı olarak kullanılan modeller de oldukça seviliyor.

Yeni sezonda bayanların çok sevdiği modellerden bir tanesi de neon renkli tasarımlar. Turuncu, yeşil, sarı gibi neon renkli üst modeller siyah eşofman altı ile kombinlenerek kullanabilir. Farklı ve canlı bir görüntü sunan 2016 eşofman modelleri ile her zaman şık ve her zaman sportif bir görüntü verebilirsiniz. Ayrıca modellerde sadece fermuarlı olarak ya da sadece tişört olarak da seçim yapabilirsiniz.

Erkekler için hazırlanan modeller ise daha rahat kalıplar içeriyor. Bayanların aksine daha geniş ve bol kesimlerden hoşlanan erkekler için sunulan tasarımlar da kalıp olarak daha geniştir. Bu modellerde fermuarlı üst ve alt takımlar kullanılabiliyor. Boru paça olarak tasarlanan eşofman altları aynı renklere ve modele sahip üst parçalarla kombinlenebilir. Eğer tekli parçalar kullanmayı tercih ediyorsanız koyu renklerde bir alt ve daha açık tonlarda bir üst de tercih edebilirsiniz.

2016 Eşofman Modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.