2016 Mart Ayı Aşk Hayatı Yorumları

24.933
2016 Mart Ayı Aşk Hayatı Yorumları

koc-burcu-bahar-fali

Koç Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Koç Burcu Mart 2016 Aşk hayatı hareketliliğin zirvesinde. Geride kalan zamanlara oranla Mart’la birlikte daha hareketli ve heyecanlı günlere adım atmış bulunuyorsunuz. Zaten 2016 yılı çoğu burç için her anlamda harikulade bir yıl olacak. Yılın en şanslı burçlarından biri de Koç Burcu.
Devamı için tıklayın

boga-burcu-bahar-fali

Boğa Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Boğa Burcu Mart 2016 Aşk hayatında daha duygusal. Buram buram romantizm ve melankolik günler mevcut. Kendinize her zamankinden daha fazla güveniyorsunuz. Gururunuz da dahil, tüm acılardan vazgeçtiniz. Her şeyi, herkesi affettiniz. Aşık olmak, bağlanmak ve mutluluğu yakalamak istiyorsunuz. İstediğiniz insanı etkileyebilecek özelliklere sahipsiniz.
Devamı için tıklayın

ikizler-burcu-bahar-fali

İkizler Burcu Aşk Hayatı Yorumu

İkizler Burcu Mart 2016 Aşk hayatı ayın ilk haftasında her zamanki rutininde gidiyor. Karakteriniz itibariyle birlikteliğinize odaklanmakta biraz zorluk çekiyorsunuz. Ancak yine de aşk sizden yana. İnanılmaz bir çekiciliğiniz var ve insanlar size karşı koyamıyor. İlişkinize biraz daha önem vermeye başladığınızda daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
Devamı için tıklayın

yengec-burcu-bahar-fali

Yengeç Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Yengeç Burcu Mart 2016’da aşk hayatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu ay tüm gözler üzerinizde olacak. Partnerinizle olan uyumunuz ve iletişiminiz canlanarak devam ediyor. Cesaretinizin arttığı ve işlerinizin yoluna girdiği bu süreçte partneriniz size her konuda destek oluyor. Etrafınızda ilgi çektiğinizin farkındasınız. Sizin bu dönemde aşk konusunda yapmanız gereken şey, ilişkiniz var ise sonuna kadar ona sahip çıkmak olmalı.
Devamı için tıklayın


aslan-burcu-bahar-fali

Aslan Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Aslan Burcu Mart 2016 aşk hayatı, hareketli ve heyecanlı günlerle dolu. Geçmiş dönemlerin kavgalarının, küskünlüklerinin ve kırgınlıklarının tamamen geride kalacağı bir döneme giriyorsunuz. Mart ayıyla birlikte özellikle aşk hayatınızın tamamıyla düzene gireceğinden emin olabilirsiniz. Zaten 2016 yılı Aslan Burcu için altın yıllardan biri. Her anlamda iyi değerlendirebileceğiniz Mart ayı, karar vereceğiniz konularda sizi zorlasa da, en doğru kararları veriyorsunuz.
Devamı için tıklayın

basak-burcu-bahar-fali

Başak Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Başak Burcu Mart 2016 tarihinde aşk konusunda kendini önemli kararlar almak zorunda hissedecek. Hayatının her döneminde sevmek ve sevilmek isteyen başakların aklı biraz karışık. Bu dönemde vereceğiniz kararlar sizin yaşamınıza önemli ölçüde yön verecek. Var olan ilişkisini sonlandırmakta zorlanan başak burçları bunu Mart ayı sonuna doğru gerçekleştiriyor. İlişkisi olmayanlar ise yeni ilişki konusunda kararsızlıklar yaşıyor.
Devamı için tıklayın

terazi-burcu-bahar-fali

Terazi Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Terazi Burcu Mart 2016 Aşk konusunda kafa karışıklıkları yaşıyor. Duygusal anlamda zorlandığınız bu dönemde, seçim yapmak zorunda kalmanız canınızı sıkabilir. Eski hatalarınız ve aldığınız yanlış kararların sonucunda yaşadıklarınız sizi hala üzüyor. Belli bir süre aşka kapılarınızın kapalı olduğunu söyleseniz de kalbiniz öyle demiyor. Mart ayı başındaki hüzünlü yapınız, mart ayı ortalarında yerini yeni heyecanlara bırakıyor.
Devamı için tıklayın

akrep-burcu-bahar-fali

Akrep Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Akrep Burcu Mart 2016’da kendi içinde karışık duygular yaşıyor. Eskiye duyduğunuz özlemi derinden hissederek duygusal tutum sergiliyorsunuz. Kendinizle baş başa kalarak daha fazla müzik dinlemek isteyeceksiniz. Duygu yoğunluğunun oldukça fazla olduğu bu dönemde, anlamak ve anlaşılmak isteyeceksiniz. İlişkiniz var ise sorunları bütünüyle çözüme ulaştırabilir, yok ise yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.
Devamı için tıklayın

yay-burcu-bahar-fali

Yay Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Yay Burcu Mart 2016 Aşk hayatında heyecanlı durumlarla karşı karşıya kalacak. Bastırdığınız duygularınız, istekleriniz ve arzuladığınız şeyler konusunda oldukça şanslısınız. Geçen zaman içinde kendinize iyi baktınız ve bu da dış görünümünüze iyi şekilde yansıdı. Her açıdan etkileme gücüne sahipsiniz. Mart ayında özellikle aşk konusunda fırsatların bolca önünüze çıkacağı günler yaşayacaksınız.
Devamı için tıklayın


oglak-burcu-bahar-fali

Oğlak Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Oğlak Burcu Mart 2016’da aşk hayatında ufak tefek sıkıntıların çözüme ulaştığı bir döneme adım atıyor. Oğlakların özel hayatındaki pürüzlerin asıl nedeni işlerindeki aksaklıklardı. Bu ay alacağınız önemli bir karar kaderinizi olumlu yönde şekillendiriyor. Mart ayının ilk haftasından sonra yoluna giren iş hayatınız sayesinde keyifleniyorsunuz. Bu rahatlamayla birlikte odaklanamadığınız aşk meselelerinizin de gündeme gelmesi söz konusu.
Devamı için tıklayın

kova-burcu-bahar-fali

Kova Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Kova Burcu Mart 2016’da aşkı uğruna beklenmedik fedakarlıklar yapıyor. Bu ay içinde gerçekleşecek olan tutulmalar sizi de etkileyecek. İnanılmaz ama aşkınız uğruna özgürlüğünüzden vazgeçmeye bile razısınız. Bu duygusallık uzun süreli olur mu bilinmez. Ama Mart ayı içinde oldukça romantiksiniz. İçinizde engel olamadığınız aşırı sevme, sevilme, bağlanma ve cinsel birliktelik dürtüleri mevcut.
Devamı için tıklayın

balik-burcu-bahar-fali

Balık Burcu Aşk Hayatı Yorumu

Balık Burcu Mart 2016’da aşk konusunda içindeki heyecanı bir nebze bastırmaya, bu konuda eskiye oranla daha tutarlı olmaya çalışıyor. Bu da balıkların aşk konusunda biraz geri planda kalmalarına sebep oluyor. 2016 Mart ayı balık burcu için aşkla arkadaşlığı birbirine karıştırabilecekleri dönemlerden biri. Bu nedenle size tavsiyemiz, asla hislerinizden emin olmadan harekete geçmeyin.
Devamı için tıklayın

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.