2017 Ramazan 8. Gün İftar Yemekleri

2017 Ramazan 8. Gün İftar Yemekleri

Muhteşem Ramazan menüleri ile birbirinden güzel sofralar hazırlamaya devam ediyoruz. Doyurucu, pratik şekilde hazırlanabilen ve hazmı kolay iftar yemekleri ile midelere bayram ettiriyoruz. 8. gün iftar menüsü Yalancı İşkembe Çorbası, Fırında Patlıcan Kebabı, Pilav ve Cacık Tarifinden oluşuyor.

İftar hiç Yalancı İşkembe Çorbası ile açılır mı? diye kendi kendine hayıflananlar olacaktır. 🙂 İsmine bakmayın siz onun. İçinde işkembe yok ama İşkembe Çorbası tadında. Sirke, sarımsak ve limonu da yedirince tadından yenmez. Fırında Patlıcan Kebabını övmeye gerek yok. Zaten görüntüsü yetiyor. Yanında pilav olmazsa olmaz ve tabii ki cacık. Biz bu iftar menüsüne tatlı eklemedik. Arzu ederseniz sitemizdeki tatlı tariflerinden herhangi birini yapabillirsiniz.

? YALANCI İŞKEMBE ÇORBASI ? Gerçeğini aratmayacak derecede lezzetli bir çorba. İçerken damaklarda şenlik yaratan, aynı zamanda pratik bu işkembe çorbası tarif defterinizde mutlak bulunması gereken türden. Tarifi İçin Tıklayın ➤ Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi
? FIRINDA PATLICAN KEBABI ? Misafir sofralarına layık, her yerde bulamayacağınız bu lezzeti mutlaka not edin. Yapan vazgeçemez ve mutlaka bir daha yapar diye düşünüyorum.
Tarifi İçin Tıklayın ➤ Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi
? PİLAV TARİFİ ? Bu tarifle pilav tutturamıyorum derdine son.  İlk defa yapanların bile kolayca tutturabileceği bir pilav tarifi. Püf noktalarına ayrıntılı şekilde değindim. 🙂  Tarifi İçin Tıklayın ➤ Şehriyeli Pilav
? CACIK TARİFİ ? Her yemeğin yanına yakışan, iç ferahlatan bir lezzet. İçindeki taze soğan-nane aromasıyla hem damakları şenlendiriyor, hem de hazımsızlığa iyi geliyor.
Tarifi İçin Tıklayın ➤ Cacık Tarifi

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.