Oğlak Burcu Nisan 2020 Yorumu

9.150

Oğlak burcu olanlar ve yükselen burcu Oğlak olanlar Nisan ayında kararsızlıklarınız ortaya çıkabilir. Kendinize daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu Nisan 2020 Yorumu

Özellikle hobilerinize odaklanacak ve sanatsal işlerle uğraşabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde sorunlar varsa bu dönemde bu konular netliğe kavuşabilir. Maddi açıdan şanslı olacaksınız ve yatırım yapmak istiyorsanız bu fırsatı yakalayabileceksiniz. Özellikle ev alabilir ve buradan gelen kirayla birikim yapabilirsiniz. Hukuksal işleriniz varsa Nisan ayın da bir duraklılık söz konusu olabilir.

Yeni Ay ve Dolunay Oğlak Burcunu Nasıl Etkileyecek

8 Nisan tarihinde Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek ve aileniz ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Geçmişte tartışmış olduğunuz bir konu varsa bunun tekrar ortaya çıkma olasılığı yüksek olacak.

23 Nisan tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecek evinizin içerisinde yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yarım bırakmış olduğunuz işleriniz varsa vaktinizi bunları tamamlamak için kullanabilirsiniz. Maddi durumunuza göre yeni eşya alabilir veya evin içerisinde yeni bir dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu Nisan 2020 Aşk Yorumu

Oğlak burcu olanlar ve yükselen burcu Oğlak olanlar 3 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve tüm dikkatinizi ilişkinize vermek isteyeceksiniz. Özellikle iş hayatınızdan dolayı uzun zamandır partneriniz ile vakit geçiremiyorsanız doya doya vakit geçirebileceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumunda olumlu bir değişim de söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan Oğlak burçları ise Nisan ayı size yeni teklifler ile gelebilir. Yeni bir ilişkiye her zamankinden daha çok hazırsınız ve şanslı olacaksınız.

Oğlak Burcu Nisan 2020 Aile ve İlişkiler

Oğlak burcu olanlar ve yükselen burcu Oğlak olanlar ailenizin size vermek istediği ev, araba veya arsa gibi durumlar varsa bunları oturup konuşmak isteyebilirsiniz. Birlikte güzel bir yatırım yaparak maddi anlamda hem aileniz hemde siz karlı çıkabilirsiniz. 11 Nisan tarihinde Merkür Koç burcuna geçiş yapacak ve yakın çevrenizle ilişkileriniz biraz daha ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden arkadaşlarınızla aranızda sorunlar olabilir. Bu yüzden olabildiğince sakin kalmaya çalışmalısınız.

Oğlak Burcu Nisan 2020 Sağlık ve Kariyer

Oğlak burcu olanlar ve yükselen burcu Oğlak olanlar 19 Nisanda Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak kariyer ve iş hayatınızda bazı sallantılar olabilir. Size verilmiş olan bir sorumluluk varsa ve bunu yerine getirmediyseniz olumsuz geri dönüşlerini alabilirsiniz. Her ne kadar tembellik yapıp biraz keyfinize bakmak isteseniz de bunun için doğru bir zaman dilimi içerisinde olmayabilirsiniz. Alerji gibi rahatsızlıkları olanlar tedavilerini aksatmamaları lazım. Zararlı alışkanlığınız varsa sağlığınız için bir an önce bu alışkanlıklardan uzak durmaya çalışmalısınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.