Aslan Burcu 2020 Sonbahar Yorumu

7.701
Aslan Burcu 2020 Sonbahar Yorumu

Yönetici gezegeniniz olan Güneş 23 Ekim 2020 tarihinde Akrep burcuna geçiş yapacak ve bu dönemde hayatınızda olumsuz giden durumları incelemek isteyebilir ve nerelerde yanlış yaptığınızı tespit edebilirsiniz. Evinizin içerisinde yapacak olduğunuz değişimler var. Bu değişimler sayesinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Maddi açıdan sizi zorlayacak olan alışverişlerden uzak duracak ve daha minimum harcamalar yapacaksınız.

Aslan Burcu 2020 Sonbahar Aşk Yorumu

22 Kasım 2020 tarihinde yönetici gezegeniniz olan Güneş Yay burcuna geçiş yapacak, ilişkiniz içerisinde daha önceden keşfetmediğiniz eğlenceli bir durum tespit edebilirsiniz. Partnerinizle bu dönemde ilişki içerisindeki sorunlara odaklanabilir ve bu sorunların neden kaynaklandığını beraber çözmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan Aslan burçları ise eski sevgiliniz tekrar sizinle iletişim kurabilir ve yaptığı hatalardan pişman olduğunu aktarabilir. Daha önce de size bu şekilde gelmiş ama siz ona inanmamışsınız.

Aslan Burcu 2020 Sonbahar Aile ve İlişkiler Yorumu

21 Aralık 2020 tarihinde yönetici gezegeniniz olan Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak ve kendinizin dışında anne veya babanızın sorumluluğunu almak isteyebilirsiniz. Siz ailenize destek olmak için onların sorunlarıyla ilgileniyorsunuz ama kendi hayatınızda hala yerine oturmayan sorunlar var. Bu yüzden üzerinize ekstra sorumluluk almadan önce üstesinden gelip gelmeyeceğinizi biraz düşünmeniz lazım. Yakın bir arkadaşınız size karşı haksızlık ettiyse bunun hakkında konuşmak isteyebilir.

Aslan Burcu 2020 Sonbahar Sağlık ve Kariyer Yorumu

31 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşecek olan Yengeç burcunda Dolunay sizin sağlık durumunuzu olumsuz etkileyebilir. İş yerinizde ki ve evinizin içerisinde ki yoğun tempo sizi biraz yoracak ve kronik rahatsızlığınız varsa bunlar tekrar ortaya çıkabilir. Kariyerinizde daha güzel yerlere gelmek için daha cesaretli olmanız gerekiyor. Başarısızlıktan korkmayın, kendinize sonuna kadar güvenin ve herkesin hata yapma şansı olduğunu kendinize inandırın.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.