Yay Burcu 2020 Sonbahar Yorumu

5.091
Yay Burcu 2020 Sonbahar Yorumu

22 Kasım 2020 tarihinde Güneş, sizin burcunuza geçiş yapacak ve kendinizi tekrar keşfedebileceksiniz. Daha önce denemediğiniz şeyleri deneyecek ve bunlar sayesinde hayata bakış açınızı değiştireceksiniz. Sizin için oldukça önemli olan bir konu hakkında kararsızlıklarınız var. Bu kararsızlıkların esas nedenin ne olduğunu anlamak için güvendiğiniz bir insanla bu konuyu konuşabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı gözden geçirecek ve yeni gelir kaynakları elde edebilmek için yaratıcılığınızı kullanacaksınız.

Yay Burcu 2020 Sonbahar Aşk Yorumu

1 Aralık 2020 tarihinde Merkür, sizin burcunuza geçiş yapacak, partnerinizle uzun zamandan beri konuşmak istediğiniz bir konu varsa bunu konuşmak isteyebilirsiniz. Burada önemli olan nokta ise partnerinizin sizi ne kadar iyi dinlediği olacaktır. Aşk hayatınız için bugüne kadar vermiş olduğunuz ödünlerin karşılığını almak isteyeceksiniz. Sorunlara karşı artık sizin değil de partnerinizin fedakarlık göstermesi gerekecek. Fakat partneriniz bu fedakarlığı göstermek istemeyebilir.

Yay Burcu 2020 Sonbahar Aile ve İlişkiler Yorumu

14 Aralık 2020 tarihinde sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek ve kendi sorunlarınızın üzerine çok fazla yoğunlaşarak çevrenizdeki insanların sorunlarına duyarlı olmayı ihmal edebilirsiniz. Annenizin veya babanızın sizi tedirgin eden kişisel sorunları var. Bu sorunları onunla tekrar konuşmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz için biraz daha özverili davranmanızda fayda var. Aksi halde size yakın olan kişilerle aranız açılabilir ve insanların sizin sadece kendinizi düşündüğünüzü görerek sizden uzaklaşabilir.

Yay Burcu 2020 Sonbahar Sağlık ve Kariyer Yorumu

Yönetici gezegeniniz olan Jüpiter,19 Aralık 2020 tarihinde Kova burcuna geçiş yapacak, işyerinizde mutsuzsanız ayrılma düşüncesi içerisine girebilirsiniz. Size daha uygun olan ve daha çok içinize sinecek olan yeni bir iş arayışı içerisine girerek en baştan başlayabilirsiniz. Bu dönem içerisinde bacaklarınızda ağrılar ortaya çıkabilir ve günlük yaşantınızı olumsuz etkileyebilir. Sorunları çok fazla düşünerek ruhsal sağlığınızı olumsuz bir şekilde etkileyebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.