2 Ocak Hangi Burç

2 Ocak Hangi Burç

2 Ocak Hangi Burç ? 2 Ocakta doğanlar oğlak burcudur. Oğlak 22 Aralık – 19 Ocak arası doğan herkesi kapsar. 2 Ocakta doğan oğlak insanı her ne kadar pozitif enerjisiyle göz doldursa da içinde bir yerlerde uygun zaman geldiğinde pençelerini beynine geçiren bir karamsarlık belasıyla birlikte yaşamaktadır. Engel olamadığı bir şekilde olayların ve durumların olumsuz yönlerine daha çok takılmaya meyillidir. Başarmak istediği şeylerle arasında beliriveren zorlu engeller onu hemen pes ettirecek kadar güçlü şeyler değildir, hem zaten sıkıntıların çoğunu zorlaştıran asıl şey genellikle onları kafada büyütmektir diye düşünür. Başarısızlık kavramıyla yıldızı pek barışık değildir, bu durumu kabullenmesi ve tabi moralini düzeltmesi biraz zaman alır. Ancak başardığı şeylerle ilgili övgüler duymak da acayip derecede hoşuna gider ve onu tatmin eder. Özellikle toplum içinde çok uç hareketler yapmaktan kaçınır; kontrollü, dengeli ve yerine göre davranmaya gayret eder.

2 Ocakta Doğan Kadınlar Hangi Burç

2 Ocakta doğan kadınlar oğlak burcudur… 2 Ocakta doğan oğlak kadını kendini geliştirmeye yönelik hiçbir fırsatı kaçırmaz. Yeni şeyler öğrenmek, yeni tecrübeler edinmek onun en sevdiği hobisidir. Elinden düşürmediği kitaplar arkadaşlarıyla tartışırken bilgisiyle üste çıkmasının en önemli sebebidir. Çalışırken kendini dış dünyadan izole etmeyi tercih eder çünkü dikkati çabukça dağılmaya meyillidir.

2 Ocakta Doğan Erkekler Hangi Burç

2 Ocakta doğan erkekler oğlak burcudur…. 2 Ocakta doğan oğlak erkeği partnerine karşı koruyucu bir tavır takınır. İnsanlara güvenmek konusunda temkinlidir; yeni tanıştığı kişilerle sohbet ederken daha az konuşup daha çok dinlemeyi tercih eder. Çünkü kendi fikirlerini beyan etmeden önce karşısındakinin düşünce yapısını çözmeye çalışmak ve ardından bu kişiyle kuracağı ilişkinin derinliğine karar vermek ister. Yakın arkadaş olmayacaklarına karar verirse havadan sudan konuşmaya devam eder.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.