14 Ocak Hangi Burç

14 Ocak Hangi Burç

14 Ocak Hangi Burç ? 14 Ocakta doğanlar oğlak burcudur. Oğlak 22 Aralık – 19 Ocak arası doğan herkesi kapsar. 14 Ocakta doğan oğlak insanı çalışması gereken anlarda ihtiyacı olan enerjiden yoksun hissedebilir kendini. Ya da yapması gereken başka bir şey olduğunda aynı şekilde enerji eksikliği çekebilir. Çünkü enerjisini yerinde kullanmak konusunda sıkıntıları vardır ve bu sıkıntıyı aşamadığı sürece yaptığı hiçbir şeyden maksimum zevki alamayacaktır. Zorluklar onun içine hiç girmek istemeyeceği bir orman gibidir; zorluklar arttıkça o daha da uzaklaşır. Bu nedenle arkasında pek çok yarım kalmış şey bırakır. Bir iş ne kadar kolayına gelirse o kadar kendini vererek yapar. Doğruculuğun bayrağını sallayan biri olduğu söylenemez; zira bazen yalan söylemenin de gerekli olduğunu düşündüğü şeyler gelebilir başına. Sonrasında da bir gram olsun vicdan azabı duymaz; zira yapması gerekenden başka bir şey yapmamış olduğunu düşünür ve hayatına devam eder. Tutucu yönleri pek yoktur, aksine kafası açık biridir. Başkalarına çok ekstrem gelebilecek şeyler onun ilgisini çeker ve buna teknolojik/bilimsel yenilikler de dahildir. Teknolojiyi yakından takip eder.

14 Ocakta Doğan Kadınlar Hangi Burç

14 Ocakta doğan kadınlar oğlak burcudur… 14 Ocakta doğan oğlak kadını size çok âşık olmasa bile duygularınıza karşılık veriyormuş gibi davranabilir. Bu hem biraz sizin duygularınızın samimiyetini ölçme yöntemi hem de belki o an biraz birilerinin yakınlığına olan ihtiyacını giderme çabası olabilir. Her iki durumda da şayet bir süre sonra sizin yakınlığınızdan hoşlandığını hissetmeye başlar ve yokluğunuzda eksiklik duyarsa size âşık olabilir.

14 Ocakta Doğan Erkekler Hangi Burç

14 Ocakta doğan erkekler oğlak burcudur…. 14 Ocakta doğan oğlak erkeği duygusal açıdan kendini açığa vurmaktan pek hoşlanmaz. Birinden hoşlansa da ona olan ilgisini olduğu gibi yansıtamaz. Aynı şekilde hâlihazırda bir ilişkisi varsa bile partnerine o alışılagelmiş romantik ve duygularını belli eden tavırlar sergilemez. Partneriyle sanki sadece iki arkadaşmış gibi davranır. Bu yüzden karşı taraf genellikle ihtiyaç duyduğu ilgiyi göremediğinden tek taraflı bir aşk yaşadığını düşünerek ilişkiyi bir süre sonra bitirebilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.