Oğlak Burcu 2021 Yaz Yorumu

4.659
Oğlak Burcu 2021 Yaz Yorumu

25 Haziran 2021 tarihinde neptün retro hareketine başlayacak. Çevrenizde sizden destek görmek isteyen insanlar var. Fakat o kişilere yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemeye çalışın. Aksi halde karşı tarafı hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.

20 Ağustos 2021 tarihinde Mars ve Uranüs üçgen açı oluşturacak. Çocuklarınız için düşündüğünüz şeyler onlara o kadar da iyi gelmeyebilir. Bu yüzden aranızda küçük çaplı tartışmalar ortaya çıkabilir. Düşüncelerinize karşı çıkmaları sizi sinirlendirebilir ve bu yüzden sert tepkiler verebilirsiniz.

Oğlak Burcu 2021 Yaz Aşk Yorumu

2 Temmuz 2021 tarihinde Mars Uranüs kare açı oluşturacak. İlişkinizde beklemediğiniz tartışmalar ile karşılaşabilirsiniz. Sizin için önemli olan bir konuyu partneriniz ihmal edebilir ve bu yüzden ani çıkışlar yapabilirsiniz.

20 Ağustos 2021 tarihinde Uranüs retro hareketine başlayacak. Aşk hayatınızda bir türlü denge bulamayabilirsiniz. Geleceğiniz için alacak olduğunuz kararlar partnerinize ters gelebilir. Fevri ve sert tepkilerden uzak durmak sizi daha iyi destekleyecektir.

Oğlak Burcu 2021 Yaz Aile ve İlişkiler Yorumu

16 Eylül 2021 tarihinde Venüs ve Satürn kare açı oluşturacak. Yakın bir arkadaşınız ona vermiş olduğunuz sırrı bir başkasıyla paylaşabilir. Bu yüzden aranızdaki iletişimi net bir şekilde kesmek isteyebilirsiniz.

22 Eylül 2021 tarihinde Venüs ve Uranüs karşıt açı oluşturacak. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçireceğiniz tatil planlamaları yapabilirsiniz. Sosyalleşecek ve yeni insanlar tanımaya çalışacaksınız. Aile içerisinde yaşanan gerginlikler bu süreçte son bulmaya başlayacak.

Oğlak Burcu 2021 Yaz İş ve Kariyer Yorumu

30 haziran 2021 tarihinde Mars Satürn Karşıt açı oluşturacak. Maddi anlamda işinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ödenmesi gereken borçları ihmal edebilirsiniz.

1 Ağustos 2021 2021 tarihinde Güneş ve Satürn karşıt açı oluşturacak. Daha öncesinden yapmış olduğunuz bir iş ile ilgili olumsuz bir tepki alabilirsiniz.

20 Eylül 2021 Tarihinde Merkür ve Plüton kare açı oluşturacak. Kariyeriniz için yurt dışında veya şehir dışında eğitim alma süreçlerine adım atabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.