2017 Kış Burç Yorumları

258.239
2017 Kış Burç Yorumları

Koç Burcu Kasım Ayı Aşk Yorumu

Koç Burcu Kış Yorumu

KOÇ burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer konusunda, kısaca hayatında heyecan verici gelişmeler yaşıyor. 2017 koç burcuna şans getiriyor. Dolayısıyla yılın ilk ayları yenilik ve değişimlerle geliyor. Uzun zamandır yapamadığınız her şeyi kış ayları içinde yapabileceksiniz.
Devamı için tıklayın

Boğa Burcu Kış Yorumu

Boğa Burcu Kış Yorumu

BOĞA burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer hayatınız yoğunluk kazanıyor. Çevreniz tarafından dikkat çekiyorsunuz. Hayatınızın sakinliği, yerini hareketliliğe bırakıyor. İlk zamanlar ayak uydurmakta zorlanabilir, gelişmelerden keyif almaya başladıktan sonra bu durum hoşunuza gidebilir. Bunun yanı sıra zorluklarla da ustaca baş ediyorsunuz.
Devamı için tıklayın

İkizler Burcu Kış Yorumu

İkizler Burcu Kış Yorumu

İKİZLER burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer hayatı konusunda atacağı adımlarda daha temkinli ve cesur davranıyor. Zorluklara adeta meydan okuyorsunuz. Durumlar karşısında daha sakin ve tutarlısınız. Karşınıza çıkan fırsatlar konusunda acele karar vermemeniz lehinize olacaktır.
Devamı için tıklayın

Yengeç Burcu Kış Yorumu

Yengeç Burcu Kış Yorumu Yorumu

YENGEÇ burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer alanında çok daha şanslı. Başarınız giderek artıyor ve paralel olarak maddi durumunuz iyileşiyor. İş hayatınızda sürekliliği olan işlere imza atabilir, uzun yıllar çalışacağınız insanlarla iş birliği yapabilirsiniz.
Devamı için tıklayın

Aslan Burcu Kış Yorumu

Aslan Burcu Kış Yorumu

ASLAN burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer açısından farklı zamanlar yaşıyor. Bu dönemde gününüz gününüzü tutmayabilir. Alacağınız kararlarda zorlanabilirsiniz. Karşınıza bazı zorluklar çıksa da, sizi yıldırmayacak. Gireceğiniz yeni dönemde her şeyi göze almış durumdasınız. Hayatınızı tamamıyla istediğiniz gibi şekillendirmek tek hedefiniz ve bunun için gerekli adımları tek tek atıyorsunuz.
Devamı için tıklayın

Başak Burcu Kış Yorumu

Başak Burcu Kış Yorumu

BAŞAK burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer imkanlarınız gün geçtikçe iyileşiyor. Hayal ettiğiniz yaşama kavuşmanız vereceğiniz kararlarla yakından ilgili. Kış aylarında bolluk ve bereket başak burçlarından yana. Fakat sizin memnun olmadığınız noktalar var. Akrabalık ilişkilerinizde yaşanan bazı sorunların üstesinden pozitif bakış açınız sayesinde geliyorsunuz.
Devamı için tıklayın

Terazi Burcu Kış Yorumu

Terazi Burcu Kış Yorumu

TERAZİ burcu 2016 – 2017 kış ayları aşk, iş ve kariyer alanında karşısına çıkan fırsatları iyi şekilde değerlendiriyor. Geçmiş dönemlerde üst üste gelen aksilikler son buluyor. Yakın zamanda yaşanan değişiklik size çok iyi geldi. Farklılıkları seven yapınız sayesinde, değişime çabuk adapte oluyorsunuz.
Devamı için tıklayın

Akrep Burcu Kış Yorumu

Akrep Burcu Kış Yorumu

AKREP burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer alanlarında yeni deneyimler kazanıyor. Tatmadığınız birçok duyguyu bir arada yaşayacağınız günler sizi bekliyor. Aile yaşantınız ve sosyal ilişkileriniz uyum içinde. Akrep burcu Aralık, Ocak, Şubat aylarında yeni başlangıçlar yapıyor, belli başlı değişimlerle gündeme geliyor.
Devamı için tıklayın

Yay Burcu Kış Yorumu

Yay Burcu Kış Yorumu

YAY burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer hayatına özen gösteriyor. Önceliklerinizi gözden geçiriyor ve sizin için önemli olan şeyleri ön plana alıyorsunuz. Çevrenizde kariyeriniz ve başarınızla dikkat çekmek isteyebilir, bunun için daha hırslı ve azimli hareket edebilirsiniz.
Devamı için tıklayın

Oğlak Burcu Kış Yorumu

Oğlak Burcu Kış Yorumu

OĞLAK burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer hayatına farklı bakış açıları getiriyor. İş hayatından memnun olmayan oğlaklar bu kış iş değişikliğine gidebilir. Kariyerinizle ilgili önemli sıçrama noktaları mevcut. Bu dönemde şansınızdan çok kendinize güveneceksiniz. Artık toplumda yer edinmenin ve konuşulmanın zamanı geldi der gibi hareket ediyorsunuz.
Devamı için tıklayın

Kova Burcu Kış Yorumu

Kova Burcu Kış Yorumu

KOVA burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer konumunda daha yumuşak bir enerjiye sahip. Geçen zamanlarda belirsizlik yaşadığınız konular netleşmeye başlıyor. Üzerinizde hissettiğiniz baskılar zamanla ortadan kalkıyor. Ev, aile ve akrabalarla yaşanan sorunların bir kısmı halloluyor. Bu kış elinize geçecek ciddi bir para söz konusu. Sizin ne yapacağınızı kimse kestiremiyor.
Devamı için tıklayın

Balık Burcu Kış Yorumu

Balık Burcu Kış Yorumu

BALIK burcu 2016 – 2017 kış aylarında aşk, iş ve kariyer anlamında şans yakalamaya devam ediyor. Alacağınız önemli kararlar bu dönemde sizi kısa sürede zirveye taşıyacak. Üzerinizdeki baskıları atıyorsunuz. Belirsizlikler birer birer netleşiyor. İş ortamınızda büyük değişimler söz konusu.
Devamı için tıklayın

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.