Kova Burcu Günlük Yorum

Kova Burcu Bugün – Habertürk

4 Mayıs Cumartesi – Sevgili Kova, bugün motivasyon seviyelerini yüksektir ve tüm bundan yararlanmak için konsantrasyon gerektiren işler üstlenmek isteyebilirsiniz. Öğrenme ve araştırma faaliyetlerinize, kişisel ilgi alanlarınıza ve projelerinize keyifli bir şekilde odaklanabilirsiniz. Karmaşık sorunların yanıtlarını ortaya çıkarabilirsiniz. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde etrafınızdaki insanlar, özellikle de en yakınınız, anlaşılması zor veya belirsiz olma eğilimindedir. Bazı belirsizlik dalgaları hissediyor olabilirsiniz. İlgili ayrıntılar gözden kaçabileceğinden, şu anda iş hayatında ve özellikle mali konularda daha fazla netliğe ihtiyaç duyulabilir.

Kova Burcu Günlük Yorum – Cumhuriyet

4 Mayıs Cumartesi – Sevgili kovalar, bugün radikal kararlar almaktan kaçının. Yaşamınızdaki değişiklikleri ağır adımlarla yapın. Bugün karar almak zorundaysanız bu kararın bir süre sonra yeniden gözden geçirilmesi gerebilir. Psikolojik anlamda hassas olduğunuz bir gün. Ağır yemeklerden kaçının.

Kova Burcu Günlük Yorum – Alem

4 Mayıs Cumartesi – İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyorsunuz. Kırılgan mizacınızla savunmaya geçiyorsunuz. Bu hafta, karşı tarafın tepkileri karşısında tereddütler yaşayabilirsiniz.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Gülten dedi ki:

    Baharı çok seviyorum

  2. Harun Sarı dedi ki:

    Kova burcu yum günlük bakıyorum.