İkizler Burcu 2016 Yorumu

Jüpiter bu yıl İkizler burçlarına aile konularında destek olacak. Ev sahibi olmak ya da aile kurmak gibi konular 2016 yılının gündemini oluşturacak. Daha konforlu bir eve taşınabilirsiniz. Bu sene evinizde huzur bulacaksınız. Satürn etkisiyle İkizler burçlarını ilişkileriyle ilgili sınavlar bekliyor. 2016 yılında Merkür gerileme dönemlerinde bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir.

AŞK ve İLİŞKİLER
Evli olmayan İkizler burçları, bu yıl evlilik kararı alabilir ve evlilikleriyle birlikte zorlayıcı sorumluluklar alabilirler. Mart ve Eylül ayındaki tutulmalar istediğiniz gibi bir partneri hayatınıza dahil edebilir. Evli ve uzun süreli ilişkileri olanlar ise, ilişkilerinin test edileceği ve zaman zaman zorlanacağı bir safhadan geçecek.

KARİYER
Eylül ayına kadar kariyer ve iş konularında dikkatli bir yol izlemeniz gerekiyor. Bu yıl çalışırken keyif alacağınız olumlu açılar devrede olacak. 9 Mart’taki tutulma iş yada görev değişikliği gibi yenilikleri gündeminize taşıyacak . Yaratılık alanında çalışan İkizler burçlarını verimli bir yıl bekliyor.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.