Yengeç Burcu 2016 Yorumu

2016 yılı, iş ve kariyer anlamında bir çok şansı ayağınıza getiriyor! Başarılarınızla konuşulacak ve bu yıl insanlar arasında fark edileceksiniz. Yılın ikinci yarısında aile alanınız genişliyor; evlenebilir, ev arkadaşı edinebilir ya da daha büyük bir eve taşınabilirsiniz. Artan iş temponuz yorgun düşmenize neden olabilir, bu sene depresyon vb. rahatsızlıklara karşı da dikkatli olunmalı…

AŞK ve İLİŞKİLER
Bu sene aile alanınızı etkileyen Jüpiter, aile kurmanızı sağlayabilir. Özellikle yılın sonlarına doğru bu etkiyi hissedebilirsiniz. Mart ve Ağustos ayında Retro olan Satürn etkisiyle yıllardır süren ilişkiniz evliliğe dönüşebilir. Ancak, bu dönem yeni ilişkilere başlamak için uygun bir zaman dilimi değil. Bekar yengeçler Eylül ayından sonra sürpriz gelişmelerle karşılaşacaklar.

KARİYER
2016 yılında yayıncılık, medya ve internet alanından çalışan Yengeçleri şanslı gelişmeler bekliyor. İş hayatında statü değişimleri mutluluk verirken, bu durum aynı zamanda sorumlulukların artmasına da sebep olacaktır. Nisan ve Mayıs aylarında iş konusunda değişikliklerden ve yeni başlangıçlardan uzak durun.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. nermin cengiz dedi ki:

    Ben yengec burcuyum esim ise aslan bizi negibi suprizler bekliyor aile yasantimizda neler olacak