Terazi Burcu 2016 Yorumu

2016 yılında Teraziler yer değişimi ve taşınma gibi konularla karşılaşabilirler. Yıl boyunca içe dönecek ve kendinizi keşfetmeye çalışacaksınız; bu isteğiniz biraz durgunlaşmanıza ve arka planda kalmak istemenize yol açacak. Fakat, Eylül ayından sonra sosyal hayatınızda yaşayacağınız canlanmayla hareketli günler sizi bekliyor olacak. Nisan ve Ekim aylarında stresten uzak durmaya dikkat edin.

AŞK ve İLİŞKİLER
Aşk hayatında bir süredir şansız olan Teraziler, Eylül ayıyla birlikte şanslı bir döneme girecek. Jüpiter’in desteği ile süregelen ilişkiniz evliliğe gidebilir ya da bu yıl “hayatımın aşkı” diyebileceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Evli terazileri de huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor. Teraziler bu yıl akraba ve kardeşlerine her zamankinden daha fazla önem vermek zorunda kalacaklar.

KARİYER
Teraziler bu yıl Jüpiter’in burçlarına geçmesiyle birlikte yani Eylül ayında iş konusunda şanslı bir döneme adım atacaklar. Aklınızda olan projeleri ve girişimleri bu tarihten itibaren hayata geçirebilirsiniz. Özellikle internet, pazarlama ve reklam sektöründe yer alan Teraziler şanslı bir evreye “merhaba” diyecek.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Selçuk aydin dedi ki:

    Güzel fena sayilmzz