Aslan Burcu 2016 Yorumu

Aslanlar 2016 yılında parasal açıdan olumlu etkiler altında olacak. 2016 yılında taşınır taşınmaz mal sahibi olmak için bir çok imkânla karşılaşacaksınız. Bazı Aslanlar, bu yıl aşkı daha ciddi biçimde düşünmeye başlayacak ve bu etkiyle evlilik ya da evliliğe adım gibi konular gündeminizi oluşturacak. Yılın ikinci yarısında kardeş ve akrabalardan destek görebilirsiniz.

AŞK ve İLİŞKİLER
Aşk hayatında bu yıl sorgulayıcı olacak ve bir takım ciddi kararlar almak isteyeceksiniz. Bazılarınız sevgilisi/eşi ve ailesi arasında kalabilir. Bekâr Aslanların Ocak ve Şubat ayında aşk hayatları canlanabilir. Eğlenceyi seven Aslanlar, bu yıl aşkı çok ciddiye alacak ve hayatlarında kalıcı birliktelikler isteyecekler. Ebeveyn olanlar çocuklarıyla ilgili sorunlar yaşayabilir.

KARİYER
2016 yılında hobilerinizden para kazanabilir ve yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Bu yıl artan yaratıcılığınız size para olarak geri dönecek. Kazancınızı yatırım yapmak ya da mal sahibi olmak için kullanacaksınız. Eylül ayından sonra yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.