Akrep Burcu 2016 Yorumu

Akrepler 2016 yılında bol bol sosyalleşecek ve bununla birlikte çevrelerinden güzel destekler alarak ilerleyecekler. İş ve kariyer hayatında başarıları yine sosyal çevrelerinde tanıdıkları insanlar sayesinde olacak. Bir çok Akrep, bu yıl maddi konularda mantıklı kararlar alıp, ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenecek. Sağlık konusunda Eylül ayından sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

AŞK
2016 yılında yaşanacak tutulmalar aşk evinizi etkileyecek. Mart ve Eylül ayında yaşanacak tutulmalar sayesinde hayatında özel biri olmayan Akrepler aradıkları kişiyle karşılaşabilirler. İlişkisi olan Akrepler, Eylül ve Ekim aylarında evlenmeyi düşünebilir. Evli olan Akrepler ise yine aynı tarihlerde çocuk sahibi olabilirler.

KARİYER
Nisan ve Mayıs aylarında para konularında daha dikkatli olmalı ve düşünerek harcama yapmalısınız. Kariyer ve iş hayatınızda bu yıl bulunduğunuz ortamlar size şan getirecek, yani işle ilgili konularda sosyal çevrenizden büyük yardımlar göreceksiniz. Eylül ve Kasım aylarında yeni iş ya da ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Berkut dedi ki:

    Geçen yıl daha detaylı verildi ve pek fazla tutmadı kendime baktığım fal Nerede ise şaşmıyarak doğru çikti