Koç Burcu 2016 Yorumu

2016 yılı Koç burcu için kariyer hayatını ileriye taşıyacağı bir yıl olacak. Kariyer alanındaki değişim yeni iş olanakları ile gerçekleşebileceği gibi, var olan işinizde farklı sorumluluklarla gerçekleşebilir. Yılın ana temasını iş konusundaki ilerlemeler oluştursa da, Ekim ayından sonra ikili ilişkiler ve aşk konularında olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürecek. 2016 yılında sağlık problemlerinden uzak duracaksınız.

AŞK ve İLİŞKİLER
Bu yıl 23 Mart’ta gerçekleşecek Ay tutulması, aşk hayatınızı derinden etkileyecek . İlişkisi olmayan Koç’lar aradıkları kişiyle karşılaşabilir ya da var olan ilişkilerini bir adım öteye taşıyabilirler. Evli olan Koç’lar bu dönemde öfkelerine hakim olmalılar. Eylül ayından sonra özel hayatınızda harika bir dönem başlayacak.

KARİYER
Bu yıl arkanıza Jüpiter ve Satürn’ün desteğini alacak, iş ve kariyer alanınızda olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız. Fakat Mart sonu-Ağustos başı aralığında Retro olan Satürn, sizi önemli değişiklikler yapmamanız konusunda uyarıyor. 1 Eylül tarihinde iş konusunda hayalini kurduğunuz şeyler gerçek olabilir

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. şadi dedi ki:

    Ben koç burcuyum amma yükselenimi bilmiyorum soylerseniz memnun olurum

  2. ronayı dedi ki:

    Bn koc burcuyum bni neler bekleyor 2016 da

  3. beyzat dedi ki:

    Ben kocum 2016 ne buyuk sanslar gelecek loto gibi

  4. beyzat dedi ki:

    Ben kocum 2016 ne beklentiler olabilir