Boğa Burcu Günlük Yorum

Boğa Burcu Bugün – Habertürk

3 Mayıs Cuma -Sevgili Boğa, bugün uzun vadeli kariyer hedeflerinizden bazıları gözden geçirilebilir. Geçmişle ilgili gerçeklerle yüzleşmek ve kariyere, dünya görüşüne ve ilişki konularına daha yakından bakmak günün büyük bir bölümünü oluşturabilir. Bunu yaparken baskılar ve korkular artabilirken, çevrenizdeki insanlar kaostan uzaklaşmanıza ve olayları daha iyi gözlemlemenize yardımcı olarak size daha net bir bakış açısı sunar. Aşırı bağlandığınız, aşırı düşündüğünüz, endişelendiğiniz veya takıntılı olduğunuz alanları daha iyi görebilirsiniz. Bugün gözlem yapmak ve stratejiler oluşturmak için iyi bir yerdesiniz.

Boğa Burcu Günlük Yorum – Cumhuriyet

3 Mayıs Cuma – Parasal anlamda beklentileriniz bugün kısmen karşılanabilir sevgili boğalar. Beklemediğiniz bir yerden destek görebilirsiniz. Yakın çevrenizde aranızın bozuk olduğu kişiler varsa sorunları çözüme kavuşturmak için uygun bir gün. Özel hayatınızda pozitif gelişmeler yaşanabilir.

Boğa Burcu Günlük Yorum – Alem

3 Mayıs Cuma – Gelen iş teklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Bugün derin düşünceler içindesiniz. Bazı masraflar gündemde.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Gamze dedi ki:

    Bu benim kafamin içini allak bullak eden rüya yada kabus ne zaman son bulucak😤😤

    1. Pamir dedi ki:

      Aynısını bende düşündüm- Sene ortasında başlayan ilk düşüşten sonra son üç hafta sanki tam bir cehenneme dönüştü 🥺

    2. Sertaç dedi ki:

      Uyanınca

  2. Aysel Kıral dedi ki:

    Boğa burcu analizler harika tşkler.