Kova Burcu 2016 Yorumu

2015’ten beri sosyal çevresi değişen Kovalar, bu yıl da dost ve arkadaşlarıyla ilgili sınavlarla karşılaşacak. Bazı arkadaşlarınızın gerçek yüzünü görebilir ve bağlarınızı koparabilirsiniz. Maddi anlamda şanslı bir yıla giren Kovalar, başkalarından gelecek paralar konusunda şanslı olacaklar. Bu yıl sağlığınız da size sorun çıkarmayacak.

AŞK ve İLİŞKİLER
2016 yılı iş hayatınız için önemli bir yıl olacağından, aşk konularını ikinci plana atacaksınız. Aşk konusunda yurtdışında tanışacağınız ya da yurtdışı bağlantılı biri ile ilişkiniz söz konusu olabilir. Bu sene diğer insanlar tarafından onaylanmayacak ilişkiler yaşayabilirsiniz; bu yüzden aşklarınızı kimseye duyurmadan yaşamayı tercih edeceksiniz. Evli olanlar Mart ayında ilişkileriyle ya da çocuklarla ilgili konularda sorun yaşayabilir.

KARİYER
Kovalar bu yıl maddi alanda şanslı etkiler alacaklar. Sadece Mart ve Mayıs aylarında harcamalarınıza biraz dikkat etmeniz gerekiyor. 2016 yılı başkalarından gelecek paralar konusunda şanslı olacaksınız. Evli olanlar eşlerinin maddi fırsatlarından, bekarlar ise aileden kaynaklanan maddi imkanlardan faydalanacak. Eylül ayından sonra medya, uzaklar ve ticaret konularında çalışanlar için daha da şanslı bir dönem başlıyor.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.