Yay Burcu 2016 Yorumu

2015 yılından beri burcunuzda olan Satürn, sizi ve hayatınızı kökünden değiştirmeye zaten başlamıştı. Hayatınızı yeniden yapılandırırken, var olan sorumluluklarınıza yenilerini ekleyeceksiniz. Çoğu Yay burcu aradığı ciddi ilişkiyi buldu, evlendi ya da çocuk sahibi oldu. 2016 yılında da kariyer ve iş anlamında büyüme fırsatı bulacaksınız. Satürn etkisiyle bu yıl enerjinizi düşük hissedebilirsiniz; bu yüzden bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya çalışın.

AŞK ve İLİŞKİLER
Yay burçları 2015 yılında evlenmediyse doğru zaman 2016 yılı olabilir. Ciddi birlikteliklere adım atan Yaylar, bu yıl evlenerek yeni sorumluluklar edinecekler. Mart ayındaki tutulmayla birlikte evlilikle ilgili konular gündeme gelecek, bekar Yaylar da yine bu tutulmanın etkisiyle ilginç karşılaşmalar yaşayabilecekler.

KARİYER
Bu yıl Ekim ayına kadar kariyer evinizde ilerleyen Jüpiter olumsuz etkiler alsa da, Ekim ayından sonra gelir artışları ve yeni iş kapıları önünüze açılabilir. Ekim ayına kadar var olan işinizde çıkabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Yıl sonunda her şey rayına oturacak ve kariyer anlamında istediğiniz hedeflere daha kolay ulaşabileceksiniz.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.