Oğlak Burcu 2016 Yorumu

Yönetici gezegeniniz Satürn, Yay burcundaki seyrine devam ediyor. Hayatınızda engel olamadığınız değişimler yine gündeminizde olacak. Son birkaç yıldır sürekli değişen hayat şartlarını bu kez olduğu gibi kabul etmeli ve hayatınızda çıkan kişi ve durumları fazla sorgulamamalısınız. İş konusunda çeşitli fırsatlarla karşılaşacağınız 2016 yılında bol bol seyahat edeceksiniz. Bu yıl karamsarlıktan uzak durmaya çalışarak pozitif düşünmek, sağlığınız için oldukça önemli…

AŞK ve İLİŞKİLER 2016 yılının ilk ayları geçmişinizdeki kişilerle yeniden karşılaşabilir, hatta eski sevgilinize geri dönme kararı alabilirsiniz. Mart ayındaki tutulma evlenme kararı aldırabilir, bekar oğlaklar güzel tanışmalar yaşayabilir. Ekim ayına kadar evlilik planı yapabilir ya da yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Ekim ayından sonra sizi daha kariyer odaklı gelişmeler bekleyecek.
KARİYER 2016 yılı Oğlakların kariyerinde önemli gelişmelerin yaşanacağına işaret ediyor. Kendi işi olan Oğlakların bu yıl müşterileri artacak, başkası için çalışanlar ise işyerinde öne çıkacak ve konuşulacaklar. Yılın ikinci yarısı iş hayatında daha başarılı ve kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir dönem olacak.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Uğur Y. dedi ki:

    Oğlak: çok güzel haber var. dilerim gerçekleşir inşallah ya :/
    Yazan elleriniz dert görmesin(: