Terazi Burcu Günlük Yorum

Terazi Burcu Bugün – Habertürk

30 Nisan Salı – Sevgili Terazi, bugün muhtemelen bir şeyleri çözmekten, araştırmaktan, ipuçlarını ve gizli yönleri aramaktan oldukça keyif alacaksınız. Ayrıca duygusal veya finansal desteği hayatınıza çekmek için de iyi bir zamandır. İlişkilerde para ve karmaşık güç dinamikleriyle ilgili sorunları çözebilirsiniz. Başkalarıyla derin, yoğun ve zengin deneyimler arıyorsunuz. Özel dokunuşunuz işleri iyimser ve iyileştirici kılıyor. Bugün aynı zamanda samimi ve daha derin arzularınızla bağlantı kurma ihtiyacınızı ortaya çıkarıyor.

Terazi Burcu Günlük Yorum – Cumhuriyet

30 Nisan Salı – Aile ve iş hayatınız bugün gündemde sevgili teraziler. Aile büyükleriniz veya üstlerinizle daha daha uyumlu ilişkiler kurmak için önemli kararlar alabilir, bu kararları ciddiyetle eyleme dökebilirsiniz. Nerede nasıl davranacağınızı bilmeniz bugün önemli olacak.

Terazi Burcu Günlük Yorum – Alem

30 Nisan Salı – Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken karşı çıkamıyorlar. Siz tutku ve aşk insanısınız. İhtiraslı aşklarınız dillere destandır. Aşk kaçamaklarına da hazır olun.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Yücel dedi ki:

    İş konusunda işlerim iyi gitmiyor

  2. okfdsholhrşfsök dedi ki:

    Eri FİK YANİ İYKİ VARSINIZ

  3. Onur dedi ki:

    İş yeriyle tartıştım dün ve işimi sonlandırdık. İş arkadaşlarım bana yeni bir iş yeri açmamı ve her zaman arkamda ve yanımda duracaklarına söz verdiler. Anlattıklarının da buna çıkıyor, arkadaşlarım iyiki varlar