Akrep Burcu Günlük Yorum

Akrep Burcu Bugün – Habertürk

29 Nisan Pazartesi – Sevgili Akrep, bugün yaratıcı ve romantik arayışlarınızla harekete geçmeye daha yatkınsınız. Aktif olarak neşenizi aramak, zevk peşinde koşmak ve eğlenmek için motive olabilirsiniz. Bugün, özellikle bu alanlarda istediklerinizin peşinden gitmeye kendinizi mecbur hissedebilirsiniz ancak bunu farklı şekilde yapmalısınız. Bir şeye acele etmekten kaçının, ancak arzularınıza dikkat edin; bu önemli ve belki de şaşırtıcı olabilir. Sanatsal ifade için harika bir zaman; en azından kendinizi benzersiz, romantik veya yaratıcı bir şekilde ifade etme arzusu güçlüdür. İnsanlar da sizi özellikle çekici bulur.

Akrep Burcu Günlük Yorum – Cumhuriyet

29 Nisan Pazartesi – Yeni fikirlerin ve yeni anlaşmaların gündeme geleceği bir gün sevgili akrepler. İnsanlarla ortak paydada buluşmak için kendinize sınır koymayın. Sorumluluklarınız giderek artıyor fakat korkularınız yenerseniz daha huzurla ilerleyeceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorum – Alem

29 Nisan Pazartesi – Karşıt evinizdeki Güneş sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi göstereceksiniz; yine de iş yaptığınız kişiler önemli olacak.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Ömür dedi ki:

    Çok daha iyi