Yay Burcu Günlük Yorum

Yay Burcu Bugün – Habertürk

4 Mayıs Cumartesi – Bugün insanlar her zamankinden daha güvenilir görünüyor sevgili Yay. Yeni bir projeye başlamak veya kendinizi özel bir şeye adamak için harika bir zaman olabilir. Her zamankinden daha fazla etkiniz ve ikna gücünüz var. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde, hedeflerinize ulaşmak için doğrudan ve düz bir yol bulmanız pek olası değil. Bunları gerçek engellerden ziyade eğlenceli dolambaçlı yollar olarak görmeye çalışın. Daha önce unuttuğunuz veya hiç tanımadığınız seçenekleri hayal edin ve değerlendirin; çünkü bu, kalıpların dışında düşünmek için mükemmel bir zamandır.

Yay Burcu Günlük Yorum – Cumhuriyet

4 Mayıs Cumartesi – Sevgili yaylar, ailevi konulara hassasiyet göstermeniz gerekiyor. Evinizin düzeni, ebeveynlerinizle veya çocuklarınızla ilişkileriniz istediğiniz boyutta olmayabilir. Hatayı biraz kendinizde arayın. Ticari ilişkilerinizde veya alışverişlerinizde kandırılmalara karşı uyanık olun.

Yay Burcu Günlük Yorum – Alem

4 Mayıs Cumartesi – Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bu hafta , iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızın tavsiyeleri konusunda tepkili davranabiliyorsunuz.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Emine Ocaklı dedi ki:

    Çok beğeniyorum yorumları aynen beni anlatıyor

  2. Nurten ÇATALOĞLU dedi ki:

    Yorumunuz için teşekkürler